Как да пазаруваме в онлайн магазин znaci-zbut.com

        

Здравейте, уважаеми потребители на онлайн магазин znaci-zbut.com. Предлагаме Ви кратко упътване, което да улесни вашето пазаруване.

Препоръчително е да започнете със създаването на свой акаунт, което ще улесни редовното ви пазаруване, но за да използвате магазина, това не е задължително! (ако не желаете акаунт пропуснете стъпка 0)


0.   В горния десен ъгъл на магазина се намира бутонът Моят профил. Кликнете върху него и изберете Регистрация.


Попълнете формата с информация, като полетата отбелязани със * са задължителни. Данните Ви ще бъдат използвани само и единствено с цел изпълняването на Вашите поръчки! Ако Ви е необходимо издаване на фактура, задължително е и полето Фирма (препоръчително е в него да се въведе и ЕИК). След успешно попълване на формата, моля разрешете ползването на вашите данни и натиснете Продължи, за да направите своята регистрация.


За да завършите регистрацията си, трябва да потвърдите вашия e-mail адрес и да преминете към пазаруването.

1.     Започнете Вашето пазаруване като изберете продукти от широката ни гама, намираща се в горната част на магазина или чрез търсачката му.

2.     След като изберете продукт, кликнете върху него, за да го разгледате подробно.  Вдясно се намира прозорец Възможни варианти. Кликнете на него, за да изберете размер и вид на стикера (или табелката), след което изберете необходимия Ви брой от този стикер. ВНИМАНИЕ! посочената цена на всеки знак е в неговия базов (най-малък размер, под формата на стикер) вариант и можете да видите, с колко се оскъпява, докато избирате размера и вида на знака. Крайната цена можете да видите, след като го добавите във Вашата кошница с натискането на бутона Купи. С това не го купувате, а само го добавяте във Вашата потребителска кошница. До неговото закупуване следват още няколко стъпки.
3.     Продължете Вашето пазаруване като добавите необходимите Ви знаци по начина, описан в стъпка 2. Можете да отворите кошницата си от бутона горе в дясно и да видите съдържанието и като натиснете Виж кошницата.
Все още можете да редактирате броя и вида на знаците във Вашата кошница, както и да добавяте или премахвате.

4. След като сте приключили с избора на артикулите, които искате да закупите, натиснете бутона Плащане.

Попълнете внимателно всички формуляри, един по един като натискате Продължи след всеки от диалоговите прозорци.

Ако сте регистрирани, част от Вашите данни ще са вече на формулярите.

В полето "Данни за доставката" при избор на доставка до офис на Еконт експрес използвайте падащото меню със списък на офисите или бутона Офис локатор.

ВАЖНО! В полето "Метод на доставка" избирате начина, по който ще платите (наложен платеж при доставката или по банков път).

5.     Последната стъпка е потвърждаването на Вашата поръчка с натискане на бутона Потвърди, след като сте въвели нужните данни. Тя ще бъде обработена и ще Ви бъде изпратена до 3 работни дни. Ако възникне някакъв проблем с изработването на поръчката или с доставката и, ще бъдете уведомени своевременно.

6.     В случай че не сте регистрирани, а изисквате фактура моля не забравяйте да попълните името на фирмата както и ЕИК в полето Фирма.

Желаете да поръчате знак, който все още не е наличен в гамата ни? Или ви трябва специфичен размер и оформление. Не се колебайте - Можете да направите запитване към нас във формата за контакти както и на нашият имейл -  mail@znaci-zbut.com.

Благодарим Ви, че избрахте нас!