За нас

Електронният магазин - Знаци и табели за безопасност на труда, пожарна безопасност и други знаци е създаден през 2016 година за да предложи на потребителя пълната гама знаци, табели, надписи и други, основно кореспондиращи със законовите изисквания по осигуряването на безопасни условия на труд и пожарна безопасност. Освен това,  предлагаме на вниманието на нашите клиенти една разширена гама със знаците, които е препоръчително да бъдат използвани за прилагането на стандарта EN-ISO 7010/2012 в областта на безопасни условия на труд, безопасна среда и пожарна безопасност.

Структурата на магазина дава възможност за бърз и лесен избор на търсеният от вас артикул, събиране на различните избрани продукти на едно място, лесни и многообразни начини за разплащане според желанието на клиента. Продуктите се предлагат в различни размери и на различни медии.

Своевременната обработка на поръчките, бързата и точна доставка по избран от вас начин позволява само с няколко натискания на мишката да получите навреме желаният от вас продукт с гарантирано качество.

Независимо от каталогизираните продукти с размери и медии можете да заявявате във формата за контакт специфични поръчки с предпочитани от вас размери, форма и изработка, както и да получавате лични отстъпки при закупуването на по-големи количества.