• Сборен пункт за евакуация

Знак обозначаващ местонахождението на предварително определен безопасен пункт /място, точка/ за  евакуация при пожари, бедствия или аварийни ситуации.

Всички знаци са изработени чрез екосолвентен печат с висока резолюция върху висококачествено самозалепващо PVC фолио. Табелите са със същото изпълнение на повърхността каширано върху основа от 5 мм разпенено PVC. Самозалепващите стикери са подходящи за монтаж върху гладки и чисти повърхности, а табелите могат да се поставят на определените им места посредством монтажна лента, лепило или с винтове. Знаците и табелите на znaci-zbut.com са с гарантирано качество и в съответствие с българската нормативна уредба и международните стандарти.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сборен пункт за евакуация

  • Код на продукта u13
  • Наличност В наличност
  • 1,00 лв.


Възможни варианти


Сходни продукти

Сборен пункт за евакуация

Сборен пункт за евакуация

Евакуационен указателен знак с текст на български и английски с размер А-4. Знак обозначаващ местонахождението на предварително определен безопасен пункт /място, точка/ за  евакуация при пож..

3,50 лв.

Сборен пункт за евакуация 60х40 см

Сборен пункт за евакуация 60х40 см

Двуезична табела с размери А2 - 600 мм x 420 мм Може да се поръча от самозалепващо фолио *стикер или във вид на табела с 5 мм основа от разпенено PVC.Знак обозначаващ местонахождението на предвар..

18,00 лв.